Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Planner Hardcover A5 Rising Sun

Beställ nu!

kr289.00

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en veckoplanerare i A5-format med hårt omslag. Designen ”Rising Sun” kännetecknar omslagets utseende.

Artikelnr: 10623500873805825 Kategori:

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Planner Hardcover A5 Rising Sun är en högkvalitativ veckoplanerare designad för att hjälpa användare att organisera och planera sin tid effektivt under hela året. Den har en hård pärm med en attraktiv ”Rising Sun” design, vilket ger den ett elegant och modernt utseende.

Kalendern är i A5-format, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, men ändå tillräckligt stor för att ge gott om skrivyta. Den innehåller 12 månader av veckovisa uppslag, som börjar i januari 2024 och fortsätter till december 2024. Varje veckouppslag är uppdelat så att dagarna i veckan visas på vänster sida, medan höger sida erbjuder linjerat utrymme för anteckningar, att-göra-listor och andra planeringsdetaljer.

Kalendern har också årsöversikter för 2024 och 2025, samt månadsöversikter som sträcker sig över två sidor, vilket ger en snabb överblick över viktiga datum och händelser. Dessutom finns det flera sidor för kontaktinformation och anteckningar.

Leuchtturm1917 är kända för sin höga papperskvalitet, och denna kalender är inget undantag. Pappret är bläckvänligt och motstår genomblödning, vilket gör det lämpligt för användning med olika pennor och bläck. Kalendern har också två sidomarkörer, en elastisk stängningsrem och en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument.

För att underlätta arkivering och uppföljning har varje sida paginering, och kalendern innehåller även klistermärken för märkning och arkivering. Den hållbara hårda pärmens design och den högkvalitativa bindningen säkerställer att kalendern håller sig i gott skick hela året, även vid daglig användning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Planner Hardcover A5 Rising Sun”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *