Rea!

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Planner Hardcover A5 Port Red

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr289.00.Det nuvarande priset är: kr231.00.

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en veckoplanerare i A5-format med hårt omslag och färgen Port Red. Den innehåller kalenderuppslag för varje vecka under år 2024 samt extra sidor för anteckningar.

Artikelnr: 10623501187167278

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Planner Hardcover A5 Port Red är en högkvalitativ veckoplanerare designad för att hjälpa användare att organisera och planera sin tid effektivt under hela året. Den har en hård pärm i en distinkt portröd färg, vilket ger den ett elegant och professionellt utseende.

Kalendern är i A5-format, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, men ändå tillräckligt stor för att ge gott om skrivutrymme. Varje veckouppslag är utformat med dagarna listade vertikalt längs vänster sida, medan höger sida erbjuder linjerat utrymme för anteckningar, att-göra-listor och andra påminnelser.

Kalendern innehåller en översikt över kalenderåret 2024, internationella helgdagar, och även månadsöversikter före varje månads början för enklare långsiktig planering. Dessutom finns det flera sidor för kontaktinformation och anteckningar i slutet av kalendern.

Leuchtturm1917 är kända för sin höga papperskvalitet, vilket minimerar bläckgenomträngning och ger en smidig skrivupplevelse. Pappret är dessutom syrafritt, vilket bidrar till dess hållbarhet över tid. Kalendern har två märkband som gör det enkelt att snabbt hitta aktuell vecka eller viktiga sidor.

Kalendern stängs med ett elastiskt band som håller den samman när den inte används, och en expanderbar ficka på insidan av bakre pärm ger ytterligare förvaringsutrymme för lösa papper och dokument. Leuchtturm1917:s logotyp är präglat diskret på baksidan av kalendern, vilket ger en fin detalj till den övergripande designen.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Planner Hardcover A5 Port Red en praktisk och stilfull följeslagare för alla som värdesätter organisation och kvalitet i sin dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Planner Hardcover A5 Port Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *