Rea!

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Planner Hardcover A5 Lilac

Beställ nu!

kr231.00

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en veckoplanerare i A5-format med hårt omslag och i färgen lila. Den innehåller kalenderuppslag för varje vecka under år 2024 samt extra sidor för anteckningar.

Artikelnr: 10623500058100695

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Planner Hardcover A5 Lilac är en elegant och funktionell veckoplanerare designad för att hjälpa användare att organisera sina dagar effektivt. Den har en hård pärm i en iögonfallande syrenlila färg, vilket ger den en distinkt och modern estetik. Storleken A5 (210 x 145 mm) gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, samtidigt som den erbjuder tillräckligt med skrivutrymme för dagliga anteckningar och planering.

Kalendern sträcker sig över hela året 2024 och varje veckouppslag är noggrant utformat för att maximera användbarheten. På vänster sida av uppslaget finns dagarna i veckan listade vertikalt med tillräckligt med utrymme för att skriva in möten, uppgifter och händelser. Höger sida erbjuder linjerat utrymme för anteckningar, idéer eller ytterligare planering.

Produkten är tillverkad med högkvalitativt, syrafritt papper som är skonsamt för pennor och minimerar bläckgenomträngning. Papprets vikt är vanligtvis omkring 80 g/m², vilket säkerställer att sidorna känns robusta och hållbara. Kalendern har också Leuchtturm1917:s signaturfunktioner såsom två märkband, en elastisk stängningsrem och en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument.

För att underlätta organiseringen ytterligare innehåller kalendern även årsöversikter, månadsöversikter och en projektplanerare. Sidorna är numrerade och det finns även en innehållsförteckning som kan fyllas i för att snabbt hitta anteckningar och information.

Leuchtturm1917:s engagemang för detaljer återspeglas i kvaliteten på bindningen, vilket säkerställer att kalendern kan ligga platt när den är öppen, samt i dess hållbarhet över tid. Denna veckoplanerare är inte bara ett praktiskt verktyg för daglig organisation, utan också en stilfull accessoar som kompletterar en professionell eller personlig estetik.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Planner Hardcover A5 Lilac”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *