Rea!

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Planner Hardcover A5 Forest Green

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr289.00.Det nuvarande priset är: kr231.00.

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en veckoplanerare i A5-format med hårt omslag och i färgen skogsgrön. Den innehåller kalenderuppslag för varje vecka under år 2024 samt extra sidor för anteckningar.

Artikelnr: 10623501764189795

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Planner Hardcover A5 Forest Green är en elegant och funktionell veckoplanerare designad för att hjälpa användare att organisera sina dagar effektivt. Den har en hård pärm i en djup skogsgrön färg som ger en professionell och stilren look. Kalendern är i A5-format, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med i en väska eller ryggsäck, samtidigt som den erbjuder tillräckligt med skrivutrymme för dagliga anteckningar och planering.

Kalendern sträcker sig över hela året 2024 och varje veckouppslag är designat för att ge en överskådlig vy av veckans dagar, med dagarna uppdelade på vänster sida och linjerat skrivutrymme för anteckningar på höger sida. Detta gör det möjligt för användaren att se hela veckans planer i ett ögonkast och samtidigt ha utrymme för detaljerade anteckningar och to-do-listor.

Kalendern innehåller också flera användbara funktioner som årsöversikter, månadsöversikter, internationella helgdagar, projektplaneringssidor, lösenordsregister och en utdragbar födelsedagskalender. Dessutom finns det flera tomma sidor för anteckningar i slutet av kalendern.

Pappret i Leuchtturm1917-kalendern är av hög kvalitet, syrafritt och bläckvänligt, vilket minimerar risken för bläckgenomträngning och gör det lämpligt för användning med olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor. Kalendern har även två sidomarkörer i olika färger, vilket gör det enkelt att snabbt hitta aktuell vecka eller viktiga sidor.

Kalenderns hållbara omslag och trådbundna rygg säkerställer att den håller sig i gott skick genom hela året, även vid daglig användning. Dessutom har den en elastisk stängningsrem som håller kalendern stängd och skyddad när den inte används, samt en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och kvitton.

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Planner är en idealisk följeslagare för studenter, yrkesverksamma och alla som värdesätter organisation och stil i sin dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Planner Hardcover A5 Forest Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *