Rea!

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A6 Black

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr229.00.Det nuvarande priset är: kr183.00.

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en veckoplanerare i mjukt omslag och storleken A6 med svart färg. Den innehåller kalenderuppslag för varje vecka under år 2024 samt anteckningssidor.

Artikelnr: 10623500578161424

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A6 Black är en kompakt och elegant veckokalender med mjukt omslag, perfekt för att organisera och planera dina dagar under året 2024. Kalendern är i A6-format, vilket gör den lätt att bära med sig i en väska eller ficka.

Produkten har en diskret svart färg på omslaget, vilket ger den en professionell och tidlös look. Omslaget är tillverkat av ett flexibelt och hållbart material som skyddar sidorna inuti och tål dagligt bruk.

Inuti kalendern hittar du en layout som visar en vecka per uppslag. Varje veckodag har tillräckligt med utrymme för anteckningar och mötesplanering, medan helgdagarna delar utrymme för att maximera användningen av sidorna. Tidsindelningen är tydlig och överskådlig, vilket gör det enkelt att få en snabb överblick över veckans aktiviteter.

Kalendern innehåller även användbara funktioner som:

– Årsöversikt för 2024 och 2025
– Månadsöversikter i början av varje månad
– Internationella helgdagar
– Projektplaneringssidor
– Separata sidor för födelsedagar och viktiga datum
– Expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för lösa papper och kvitton
– Två märkband för att snabbt hitta aktuell vecka eller anteckningar
– Sidor för adresser och telefonnummer
– Sidor för anteckningar med punkterad linjering

Papperskvaliteten är hög, och sidorna är bläckvänliga, vilket minimerar genomblödning och gör det möjligt att använda olika skrivinstrument. Kalendern har även Leuchtturm1917:s karaktäristiska numrerade sidor och innehållsförteckning, vilket underlättar organisering och arkivering av dina anteckningar.

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A6 Black är en idealisk följeslagare för alla som värdesätter struktur och stil i sin dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A6 Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *