Rea!

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Stone Blue

Beställ nu!

kr231.00

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en veckoplanerare i mjukt omslag med A5-format och har en stenblå färg. Kalendern innehåller en vecka per uppslag, årsöversikter och extra sidor för anteckningar.

Artikelnr: 10623500504059653

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Stone Blue är en veckoplanerare och anteckningsbok som kombinerar funktionalitet och elegant design. Den har en mjuk pärm i en lugnande stenblå nyans, vilket ger den ett sofistikerat och professionellt utseende. Kalendern är i A5-format, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, samtidigt som den erbjuder tillräckligt med skrivutrymme för dagliga anteckningar och planering.

Produkten är uppdelad i två huvudsektioner: en veckoplanerare och en anteckningsdel. Veckoplaneraren visar en vecka över två sidor, med dagarna listade vertikalt och tillräckligt med utrymme för att skriva ner möten, händelser och andra viktiga påminnelser. Varje dag har en tydlig indelning som gör det enkelt att överblicka veckans planer.

Anteckningsdelen består av punkterade sidor som ger användaren flexibilitet att skapa listor, diagram eller mer frihandsanteckningar. Papperskvaliteten är hög, med syrafritt papper som minskar risken för genomblödning och gör att bläcket inte smetar ut.

Kalendern innehåller också flera användbara funktioner som:

– En översikt över hela året 2024
– Månadsöversikter före varje månads början
– Internationella helgdagar
– Projektplaneringssidor
– Avtagbara sidor för anteckningar
– Två sidmärkesband för att snabbt hitta viktiga sidor
– Elastisk stängningsband som håller kalendern stängd och skyddad
– En expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och kvitton
– Etiketter för märkning och arkivering av kalendern efter årets slut

Leuchtturm1917 är känt för sin höga kvalitet och genomtänkta design, och denna kalender är inget undantag. Den är perfekt för professionella, studenter och alla som uppskattar en organiserad och stilfull planering av sitt dagliga liv.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Stone Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *