Rea!

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Sage

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr289.00.Det nuvarande priset är: kr231.00.

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en veckoplanerare i A5-format med ett mjukt omslag i färgen salvia. Den innehåller kalenderuppslag för varje vecka under år 2024 samt extra sidor för anteckningar.

Artikelnr: 10623500975377778

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Sage är en elegant och funktionell veckoplanerare som kombinerar en överskådlig kalender med fördelen av ett anteckningsblock. Den har en mjuk pärm i en lugnande salviagrön nyans, vilket ger den ett modernt och stilrent utseende. Storleken är A5, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, samtidigt som den erbjuder tillräckligt med skrivyta för dagliga anteckningar och planering.

Kalendern sträcker sig över hela året 2024 och varje veckouppslag är designat för att ge en tydlig översikt över veckans dagar på vänster sida, medan höger sida är linjerad för anteckningar. Detta gör det enkelt att organisera veckans möten och händelser samtidigt som det finns gott om utrymme för att skriva ned tankar, idéer och uppgifter.

Produkten är tillverkad av högkvalitativt papper som är tjockt nog för att förhindra bläckgenomträngning, vilket gör den idealisk för användning med olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor. Pappret är dessutom syrafritt, vilket bidrar till längre hållbarhet och bevarande av dina anteckningar.

Kalendern innehåller också flera användbara funktioner som:

– Årsöversikt för både 2024 och 2025.
– Månadsöversikter som sträcker sig från november 2023 till februari 2025.
– Projektplan för ytterligare organisering.
– Internationella helgdagar och månfasinformation.
– Expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument.
– Två sidmärkesband för att snabbt hitta viktiga sidor.
– Självhäftande etiketter för märkning och arkivering.
– Elastisk stängningsband som håller kalendern säkert stängd när den inte används.

Leuchtturm1917 är känt för sin höga kvalitet och genomtänkta design, och denna kalender är inget undantag. Den är perfekt för professionellt bruk, studier eller personlig planering och erbjuder en kombination av stil, funktionalitet och hållbarhet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Sage”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *