Rea!

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Rising Sun

Beställ nu!

kr231.00

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en veckoplanerare i A5-format med ett mjukt omslag och designen ”Rising Sun”. Kalendern innehåller veckoöversikter samt anteckningssidor för hela året 2024.

Artikelnr: 10623500203356732

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Rising Sun är en veckoplanerare och anteckningsbok som kombinerar funktionalitet och elegant design. Den har en mjuk pärm med en attraktiv färg som kallas ”Rising Sun”, vilket ger den ett modernt och stilrent utseende. Kalendern är i A5-format, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, samtidigt som den erbjuder tillräckligt med skrivutrymme för dagliga anteckningar och planering.

Produkten är uppdelad i två huvudsektioner: en veckoplanerare och en anteckningsdel. Veckoplaneraren visar en vecka över två sidor, med dagarna listade vertikalt och tillräckligt med utrymme för att skriva ner möten, händelser och andra viktiga påminnelser. Varje dag har en tydlig indelning som gör det enkelt att överblicka veckans planer.

Anteckningsdelen består av punkterade sidor som ger flexibilitet för olika anteckningstekniker, inklusive bullet journaling. Papperskvaliteten är hög, med tjockt och bläckvänligt papper som minimerar genomblödning och gör det lämpligt för både bläckpennor och andra skrivredskap.

Kalendern innehåller också flera användbara funktioner som:

– En översikt över hela året 2024
– Månadsöversikter före varje månads början
– Internationella helgdagar
– Projektplaneringssidor
– Avtagbara sidor för anteckningar
– Två bokmärkesband för snabb åtkomst till specifika sidor
– Elastisk stängningsband som håller kalendern stängd och skyddad när den inte används
– En expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och kvitton
– Etiketter för märkning och arkivering av kalendern efter användning

Leuchtturm1917 är känt för sin höga kvalitet och genomtänkta design, och denna kalender är inget undantag. Den är perfekt för professionella, studenter och alla som uppskattar en organiserad och stilfull planering av sitt dagliga liv.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Rising Sun”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *