Rea!

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Navy

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr289.00.Det nuvarande priset är: kr231.00.

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en veckoplanerare i mjukt omslag med A5-format och har en marinblå färg. Kalendern innehåller en vecka per uppslag, årsöversikter och extra sidor för anteckningar.

Artikelnr: 10623502040047207

Produktbeskrivning:

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Navy är en elegant och funktionell veckoplanerare som hjälper dig att organisera ditt år med stil. Den här kalendern i A5-format (mått ca 145 x 210 mm) har en mjuk pärm i en djup marinblå färg som ger en professionell och tidlös look.

Kalendern sträcker sig över 12 månader, från januari till december 2024, och varje veckouppslag är noggrant utformat för att maximera utrymmet och användbarheten. På vänster sida av uppslaget finns en fullständig översikt över veckans dagar, med tillräckligt med utrymme för att skriva in möten, händelser och andra viktiga anteckningar. Höger sida erbjuder linjerat papper för ytterligare anteckningar, idéer eller att-göra-listor.

Kalendern är tillverkad av högkvalitativt, syrafritt papper som är skonsamt för pennor och minimerar bläckgenomträngning. Papprets vikt är optimerad för skrivkomfort och hållbarhet. En trådbunden bindning säkerställer att kalendern ligger platt när den är öppen, vilket gör det enkelt att skriva och bläddra.

För att hålla koll på viktiga datum och händelser inkluderar kalendern även årsöversikter för 2024 och 2025, samt en projektplanerare. Dessutom finns det flera perforerade sidor i slutet av kalendern som kan tas ut utan att skada bindningen.

Leuchtturm1917 har också tänkt på detaljerna som gör skillnad. Kalendern har två sidomarkörer i olika färger för att snabbt kunna hitta aktuell vecka eller viktiga sidor. En expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget ger utrymme för lösa papper och anteckningar. Dessutom medföljer klistermärken för att markera och kategorisera viktiga händelser och uppgifter.

Kalenderns mjuka omslag är inte bara snyggt utan också hållbart och flexibelt, vilket gör den lätt att bära med sig i en väska eller ryggsäck. Den diskreta logotypen präglad på omslaget signalerar kvalitet och omsorg om detaljer som är karakteristisk för Leuchtturm1917:s produkter.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Navy en pålitlig och stilfull följeslagare för alla som värdesätter organisation och design i sin dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Navy”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *