Rea!

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Mint Green

Beställ nu!

kr231.00

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en veckoplanerare i A5-format med mjukt omslag i mintgrönt. Den innehåller kalenderuppslag för varje vecka under år 2024 samt extra sidor för anteckningar.

Artikelnr: 10623501800422641

Produktbeskrivning:

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Mint Green är en elegant och funktionell veckoplanerare som kombinerar en kalender och anteckningsbok i ett. Den har en mjuk pärm i en uppfriskande mintgrön färg som ger en lugn och modern känsla. Kalendern är i A5-format, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, samtidigt som den erbjuder gott om skrivutrymme.

Kalendern sträcker sig över 12 månader, med start i januari 2024 och avslut i december 2024. Varje veckouppslag är noggrant utformat för att maximera användarens organisatoriska effektivitet. På vänster sida av uppslaget finns en översikt över veckans dagar med tillräckligt med utrymme för att planera möten, händelser och uppgifter. På höger sida finns en linjerad sida för anteckningar, vilket gör det möjligt för användaren att skriva ner idéer, tankar eller följa upp veckans händelser.

Kalendern innehåller flera användbara funktioner, såsom:

– Årsöversikt för 2024 och 2025
– Månadsöversikter i början av varje månad
– Internationella helgdagar
– Projektplan
– Avtagbara sidor för anteckningar
– Två bokmärkesband för snabb åtkomst till aktuella sidor
– Elastisk stängningsband som håller kalendern stängd och skyddad när den inte används
– Expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och kvitton
– Etiketter för märkning och arkivering
– Syra- och träfritt högkvalitativt papper som är lämpligt för bläckpennor och även för bläckpennor med hög genomslagskraft

Leuchtturm1917 är känt för sin höga kvalitet och genomtänkta design, och denna kalender är inget undantag. Den är perfekt för professionella, studenter och alla som uppskattar en strukturerad och stilfull planering av sitt dagliga liv. Mintgröna färgen ger en fräsch touch till din dagliga organisering och gör den till en attraktiv accessoar på skrivbordet eller i väskan.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Mint Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *