Rea!

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Lilac

Beställ nu!

kr231.00

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en veckoplanerare i A5-format med ett mjukt omslag i färgen lila. Den innehåller kalenderuppslag för varje vecka under år 2024 samt extra sidor för anteckningar.

Artikelnr: 10623500489340010

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Lilac är en veckoplanerare och anteckningsbok som kombinerar funktionalitet och elegant design. Den har en mjuk pärm i en attraktiv syrenlila färg, vilket ger den ett modernt och stilrent utseende. Kalendern är i A5-format, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, samtidigt som den erbjuder tillräckligt med skrivutrymme för dagliga anteckningar och planering.

Produkten är uppdelad i två huvudsektioner: en veckoplanerare och en anteckningsdel. Veckoplaneraren visar en vecka över två sidor, med dagarna ordnade horisontellt. Varje dag har tillräckligt med utrymme för att notera möten, händelser och andra viktiga punkter i din dagliga planering. Kalendern inkluderar även månadsöversikter och en årsöversikt för 2024, vilket gör det enkelt att planera på lång sikt.

Anteckningsdelen består av punkterade sidor som ger flexibilitet för olika anteckningstekniker, inklusive bullet journaling. Papperskvaliteten är hög, med syrafritt papper som minskar risken för genomblödning och gör att bläcket inte smetar ut.

Kalendern har flera användbara funktioner, såsom två märkband i olika färger för att enkelt hitta aktuell vecka eller anteckningssida, en elastisk stängningsrem som håller kalendern stängd när den inte används, och en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och kvitton.

Leuchtturm1917 är kända för sin kvalitet och uppmärksamhet på detaljer, och denna kalender är inget undantag. Den har även sidnummer och en innehållsförteckning som gör det enkelt att organisera och hitta dina anteckningar. Kalendern är dessutom trådbunden, vilket gör att den ligger platt när den är öppen, för enklare skrivning och läsning.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Lilac en praktisk och elegant planerare som passar perfekt för både professionellt och personligt bruk, och erbjuder en balans mellan strukturerad planering och kreativt utrymme för anteckningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Lilac”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *