Rea!

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Light Grey

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr289.00.Det nuvarande priset är: kr231.00.

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en veckoplanerare i mjukt omslag med A5-format och ljusgrå färg. Den innehåller kalenderuppslag för varje vecka under år 2024 samt extra sidor för anteckningar.

Artikelnr: 10623501059582315

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Light Grey är en elegant och funktionell veckokalender som kombinerar en veckoplanerare och anteckningsbok i ett. Den har en mjuk pärm i ljusgrå färg och är i A5-format, vilket gör den till en idealisk följeslagare för både professionellt och personligt bruk.

Kalendern sträcker sig över 12 månader, från januari till december 2024, och varje veckouppslag är indelat så att veckans dagar finns på vänster sida medan höger sida är linjerad för anteckningar. Detta upplägg ger användaren en tydlig översikt över veckans händelser samtidigt som det finns gott om utrymme för att skriva ned tankar, idéer och uppgifter.

Produkten är tillverkad av högkvalitativt, syrafritt papper som är skonsamt för pennor och minimerar bläckgenomträngning. Papprets vikt är vanligtvis omkring 80 g/m², vilket säkerställer att sidorna känns robusta och hållbara. Kalendern innehåller även praktiska funktioner som bokmärkesband, en elastisk stängningsrem och en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och kvitton.

Leuchtturm1917 är kända för sin minimalistiska design och funktionella detaljer, och denna kalender är inget undantag. Den har sidnummer och en innehållsförteckning som gör det enkelt att organisera och hitta anteckningar. Dessutom finns det flera sidor för årsöversikter, projektplanering och internationella helgdagar, samt sidor för att notera viktiga datum och deadlines.

Kalenderns mjuka pärm ger den en flexibel och lätt känsla, vilket gör den enkel att bära med sig i en väska eller ryggsäck. Den ljusgrå färgen ger den ett stilrent och professionellt utseende som passar i alla sammanhang.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Light Grey en väl genomtänkt och praktisk kalender som erbjuder en perfekt balans mellan planering och anteckningstagning, allt i en stilfull och hållbar design.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Light Grey”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *