Rea!

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Black

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr289.00.Det nuvarande priset är: kr231.00.

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en veckoplanerare i A5-format med mjukt omslag och svart färg. Den innehåller kalenderuppslag för varje vecka under år 2024 samt extra sidor för anteckningar.

Artikelnr: 10623500174234541

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Black är en veckoplanerare och anteckningsbok som kombinerar funktionalitet och elegans. Den har en mjuk pärm i svart och är i A5-format, vilket gör den till en idealisk följeslagare för både professionellt och personligt bruk.

Kalendern sträcker sig över 12 månader, från januari till december 2024, och varje veckouppslag är designat för att ge en överskådlig vy av veckans dagar på vänster sida, medan höger sida erbjuder linjerat papper för anteckningar och to-do-listor. Detta layoutkoncept gör det enkelt att organisera veckans möten och uppgifter samtidigt som det finns gott om utrymme för noteringar och idéer.

Produkten är tillverkad av högkvalitativt, syrafritt papper som är skonsamt för pennor och minimerar bläckgenomträngning. Papprets vikt är vanligtvis omkring 80 g/m², vilket ger en premiumkänsla och säkerställer att sidorna känns robusta och hållbara.

Kalendern innehåller också flera användbara funktioner som:

– Årsöversikt för 2024 och 2025
– Månadsöversikter för varje månad, som börjar i november 2023 och slutar i februari 2025
– Projektplanerare
– Internationella helgdagar
– Tidszoner
– Mått och storlekar
– Födelsedagskalender
– Utvikbar ficka i bakre omslaget för lösa papper och kvitton
– Två märkband i olika färger för att hålla reda på aktuell vecka och anteckningar
– Etiketter för märkning och arkivering
– Elastisk stängningsrem som håller kalendern stängd och skyddad när den inte används

Leuchtturm1917 är känt för sin kvalitet och omsorg i detaljerna, och denna kalender är inget undantag. Den har en diskret präglad logotyp på omslaget och är sydd för att ligga platt när den är öppen, vilket gör det enkelt att skriva i den.

Kalenderns storlek och vikt gör den lätt att bära med sig i en väska eller ryggsäck, och den stilrena designen passar i alla sammanhang, från affärsmöten till kreativa workshops. Med sin kombination av planering och anteckningsutrymme är Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Black en oumbärlig tillgång för alla som vill hålla ordning på sitt liv med stil och effektivitet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Softcover A5 Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *