Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A6 Black

Beställ nu!

kr229.00

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en veckoplanerare i A6-format med hårt omslag och svart färg. Den innehåller kalendersidor för 2024 med utrymme för anteckningar och planering på veckobasis.

Artikelnr: 10623500151119830 Kategori:

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A6 Black är en kompakt och hållbar veckokalender med hårda pärmar, designad för att hjälpa användaren att organisera och planera sin tid effektivt under hela året 2024. Kalendern är i A6-format, vilket gör den lätt att bära med sig i en väska eller ficka.

Produkten har en elegant svart omslag som är robust och tåligt, vilket skyddar sidorna inuti. Kalenderns layout är uppdelad så att varje veckovisning sträcker sig över två sidor: vänster sida visar dagarna måndag till onsdag, medan höger sida visar dagarna torsdag till söndag. Varje dag har tillräckligt med utrymme för anteckningar och planering, vilket gör det enkelt för användaren att överblicka veckans aktiviteter och åtaganden.

Kalendern innehåller också årsöversikter för både 2024 och 2025, månadsöversikter, en projektplan och flera sidor för anteckningar. Sidorna är numrerade och det finns även en innehållsförteckning som gör det enkelt att hålla ordning på viktiga anteckningar och händelser.

Leuchtturm1917 är kända för sin höga kvalitet på papper, och denna kalender är inget undantag. Pappret är bläckvänligt och har en hög grad av bläckkompatibilitet, vilket minimerar risken för genomblödning och gör det möjligt att använda olika skrivinstrument.

Kalendern har även praktiska funktioner som två märkband, en elastisk stängningsrem och en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och kvitton. Dessutom finns det klistermärken för märkning och arkivering som underlättar organiseringen ytterligare.

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A6 Black är en idealisk följeslagare för alla som värdesätter struktur, stil och kvalitet i sin dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A6 Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *