Rea!

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Stone Blue

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr289.00.Det nuvarande priset är: kr231.00.

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en veckoplanerare i A5-format med hårt omslag och i färgen Stone Blue. Den innehåller kalendersidor för 2024, veckouppdelade anteckningssidor och extra funktioner som bokmärkesband och ficka för lösa papper.

Artikelnr: 10623501178558151

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Stone Blue är en elegant och funktionell veckokalender som kombinerar veckoöversikter med anteckningssidor. Kalendern har en hård pärm i en distinkt stenblå färg som ger en professionell och stilren look. Formatet är A5, vilket gör den tillräckligt stor för att rymma detaljerade planer och tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med i en väska eller ryggsäck.

Kalendern sträcker sig över hela året 2024 och varje uppslag visar en vecka på vänster sida, med dagarna uppdelade i tydliga horisontella sektioner. Höger sida av uppslaget är dedikerad till linjerade anteckningssidor, vilket ger användaren flexibilitet att skriva ned noteringar, idéer eller uppgifter som är relaterade till veckans händelser.

Produkten är tillverkad med Leuchtturm1917:s kända kvalitet, med syrafritt papper som är skonsamt för pennor och bläck och minimerar genomblödning. Papprets vikt är optimerad för att vara tillräckligt tjockt för att skriva på båda sidor utan problem. Kalendern har även en rad användbara funktioner som två märkband i olika färger, en elastisk stängningsrem, en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för lösa papper och kvitton, samt en titel- och ryggetikett för enkel arkivering.

Kalendern innehåller också extra sidor för årsöversikter, projektplanering, internationella helgdagar, tidszoner, och en födelsedagskalender. Dessutom finns det flera tomma sidor i slutet av kalendern för ytterligare anteckningar. Leuchtturm1917:s signaturdetaljer som numrerade sidor och ett innehållsförteckningssystem gör det enkelt att organisera och hitta information.

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Stone Blue är en idealisk följeslagare för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar strukturerad och elegant planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Stone Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *