Rea!

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Sage

Beställ nu!

kr231.00

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en veckoplanerare i A5-format med hårt omslag och färgen salvia. Den innehåller kalenderuppslag för varje vecka under året 2024 samt anteckningssidor.

Artikelnr: 10623500695668077

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Sage är en elegant och funktionell veckokalender som kombinerar veckoplanering med anteckningsutrymme. Den har en hård pärm i en lugnande salviagrön nyans, vilket ger den ett sofistikerat och professionellt utseende. Kalendern är i A5-format, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med i en väska eller ryggsäck, samtidigt som den erbjuder tillräckligt med skrivutrymme.

Kalendern sträcker sig över hela året 2024 och varje uppslag visar en hel vecka på vänster sida, med dagarna indelade i tydliga horisontella sektioner. Höger sida av uppslaget är linjerad för anteckningar, vilket gör det möjligt för användaren att skriva ner viktiga noteringar, to-do-listor eller reflektioner bredvid veckans planering.

Kalendern är tillverkad med Leuchtturm1917:s kända kvalitet, med syrafritt papper som är skonsamt för pennor och bläck och minimerar genomblödning. Papprets vikt är optimerad för att vara tillräckligt tjockt för att skriva på båda sidor utan problem. Kalendern har också en rad användbara funktioner som ett elastiskt stängningsband, två märkband för att hålla reda på aktuell vecka och andra viktiga sidor, samt en expanderbar ficka på insidan av bakre pärmens omslag för att förvara lösa papper och kvitton.

För att underlätta organiseringen innehåller kalendern även årsöversikter för 2024 och 2025, en projektplanerare, och sidor för födelsedagar och annat viktigt att komma ihåg. Dessutom finns det flera tomma sidor i slutet av kalendern för ytterligare anteckningar. Kalendern är trådbunden, vilket gör att den ligger platt när den är öppen, och har en hård pärm som skyddar sidorna inuti.

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Sage är en idealisk följeslagare för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar en kombination av stil och funktion i sin dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Sage”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *