Rea!

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Rising Sun

Beställ nu!

kr231.00

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en veckoplanerare i A5-format med hårt omslag och designen ”Rising Sun”. Den innehåller kalenderuppslag för varje vecka under året 2024 samt extra sidor för anteckningar.

Artikelnr: 10623502054267248

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Rising Sun är en elegant och funktionell veckokalender som kombinerar veckoöversikter med anteckningssidor. Den har en hård pärm i storleken A5 och kommer i en varm, soluppgångsliknande färg som ger den namnet ”Rising Sun”. Kalendern sträcker sig över hela året 2024 och varje veckouppslag är noggrant utformat för att ge en klar översikt av veckans dagar på vänster sida, medan höger sida erbjuder linjerade sidor för anteckningar och to-do-listor.

Kalenderns kvalitativa papper är optimerat för att förhindra bläckgenomträngning och ger en smidig skrivupplevelse. Den innehåller också flera användbara funktioner som en årsöversikt, internationella helgdagar, faserna av månen, och en projektplan. Dessutom finns det numrerade sidor och en innehållsförteckning som gör det enkelt att hålla ordning på dina anteckningar.

Leuchtturm1917:s signaturdetaljer såsom två sidmärkesband, en elastisk stängningsrem och en expanderbar ficka på insidan av bakre pärmens omslag för extra förvaring av lösa papper och dokument, är också inkluderade. Kalendern är inbunden vilket ger den en robust och hållbar kvalitet, och den ligger platt när den är öppen för enkel användning. Dessutom ingår klistermärken för märkning och arkivering som hjälper till att organisera kalendern ytterligare.

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook är en idealisk följeslagare för både professionellt och personligt bruk, och erbjuder en perfekt balans mellan planering och anteckningstagning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Rising Sun”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *