Rea!

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Pacific Green

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr289.00.Det nuvarande priset är: kr231.00.

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en veckoplanerare i A5-format med hårt omslag och i färgen Pacific Green. Den innehåller kalenderuppslag för varje vecka under år 2024 samt extra sidor för anteckningar.

Artikelnr: 10623501264138842

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Pacific Green är en elegant och funktionell veckokalender och anteckningsbok som kombinerar veckoöversikter och anteckningssidor i ett praktiskt format. Den har en hård pärm i en distinkt Stilla havsgrön färg, vilket ger den ett sofistikerat och professionellt utseende.

Kalendern är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, men ändå tillräckligt stor för att ge gott om skrivyta. Varje uppslag i kalendern visar en hel vecka på vänster sida, med dagarna uppdelade i tydliga horisontella sektioner. Höger sida av uppslaget är linjerad för anteckningar, vilket ger användaren flexibilitet att skriva ned mötesanteckningar, att-göra-listor eller andra viktiga påminnelser bredvid veckans planering.

Kalendern sträcker sig från januari till december 2024 och inkluderar även internationella helgdagar, en översikt över året 2024, och en projektplanerare. Sidorna är tillverkade av högkvalitativt, syrafritt papper med en vikt på 80 g/m², vilket minimerar bläckgenomträngning och ger en behaglig skrivupplevelse.

Leuchtturm1917:s signaturfunktioner såsom två sidomarkörer, en elastisk stängningsrem, en expanderbar ficka på insidan av bakre pärmen för lösa papper och klistermärken för märkning och arkivering, finns också med. Kalendern har dessutom en trådbunden bindning som gör att den ligger platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.

Kalenderns hållbara omslag och genomtänkta design gör den till ett utmärkt verktyg för planering och organisation för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar struktur i sin vardag.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Pacific Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *