Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Mint Green

Beställ nu!

kr289.00

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en veckoplanerare i A5-format med hårt omslag och mintgrön färg. Den innehåller kalenderuppslag för varje vecka under året 2024 samt extra sidor för anteckningar.

Artikelnr: 10623502115667484 Kategori:

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Mint Green är en elegant och funktionell veckokalender som kombinerar veckoplanering med anteckningsutrymme. Kalendern har en hård pärm i en fräsch mintgrön färg som ger en lugn och modern känsla. Formatet är A5, vilket gör den tillräckligt stor för att rymma detaljerade anteckningar men ändå kompakt nog för att enkelt kunna tas med i en väska eller ryggsäck.

Kalendern sträcker sig över hela året 2024 och varje uppslag visar en vecka på vänster sida, med dagarna uppdelade i tydliga horisontella sektioner. Höger sida av uppslaget är linjerad för anteckningar, vilket gör det möjligt för användaren att skriva ner viktiga noteringar, to-do-listor eller reflektioner bredvid veckans planering.

Kalendern är tillverkad med Leuchtturm1917:s kända kvalitet, med syrafritt papper som är skonsamt för pennor och minimerar bläckgenomträngning. Papprets vikt är optimerad för att ge en lyxig känsla samtidigt som det är hållbart. Boken har även två märkband i olika färger för att enkelt kunna hålla reda på aktuell vecka samt viktiga sidor eller anteckningar.

För att hålla ordning på innehållet finns en innehållsförteckning i början av kalendern, samt numrerade sidor. Kalendern har även Leuchtturm1917:s klassiska detaljer som en elastisk stängningsrem och en expanderbar ficka på insidan av bakre pärmens omslag för att förvara lösa papper och kvitton.

Kalendern innehåller dessutom årsöversikter för både 2024 och 2025, samt en projektplanerare som gör det enkelt att överblicka längre projekt och uppgifter över flera månader. För den som gillar att personifiera sin kalender finns det klistermärken för märkning och arkivering som hjälper till att organisera och kategorisera informationen.

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Mint Green är en idealisk följeslagare för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar en kombination av stil och funktion i sin dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Mint Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *