Rea!

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Fox Red

Beställ nu!

kr231.00

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en veckoplanerare i A5-format med hårt omslag i färgen rävröd. Den innehåller kalenderuppslag för varje vecka under år 2024 samt extra sidor för anteckningar.

Artikelnr: 10623501007680423

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Fox Red är en elegant och funktionell veckokalender och anteckningsbok som kombinerar veckoöversikter och anteckningssidor i ett smidigt format. Den har en hård pärm i en iögonfallande rödorange nyans som Leuchtturm1917 kallar ”Fox Red”. Storleken är A5, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, samtidigt som den erbjuder tillräckligt med skrivutrymme.

Kalendern sträcker sig över hela året 2024 och varje veckouppslag är designat så att veckans dagar finns på vänster sida, medan höger sida är en linjerad anteckningssida för noteringar, att-göra-listor eller andra anteckningar. Detta layoutformat är idealiskt för dem som vill ha en översikt över veckans händelser samtidigt som de behöver utrymme för detaljerade anteckningar.

Kalendern är tillverkad med Leuchtturm1917:s kända kvalitet, med syrafritt papper som är skonsamt för pennor och bläck och minskar risken för genomblödning. Papprets vikt är vanligtvis omkring 80 g/m², vilket ger en premiumkänsla och hållbarhet. Sidorna är numrerade och det finns även en innehållsförteckning i början av kalendern för att organisera anteckningarna.

För att hålla koll på viktiga datum och händelser inkluderar kalendern årsöversikter för både det aktuella året och det kommande året. Dessutom finns det separata sidor för projektplanering, internationella helgdagar, och en födelsedagskalender.

Kalendern har flera praktiska funktioner som två sidmärkesband för att snabbt hitta aktuell vecka eller viktiga sidor, en elastisk stängningsrem som håller kalendern stängd när den inte används, och en expanderbar ficka på insidan av bakre pärm för att förvara lösa papper och kvitton.

Leuchtturm1917:s detaljerade design inkluderar även självhäftande etiketter för märkning och arkivering av kalendern efter årets slut. Den hållbara hårda pärmen och den högkvalitativa bindningen säkerställer att kalendern tål dagligt bruk och förblir i gott skick hela året.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Fox Red en perfekt följeslagare för alla som värdesätter organisation, kvalitet och stil. Dess genomtänkta design och funktioner gör den till ett oumbärligt verktyg för planering och anteckningstagning under 2024.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Fox Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *