Rea!

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Forest Green

Beställ nu!

kr231.00

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en veckoplanerare i A5-format med hårt omslag och i färgen skogsgrön. Den innehåller kalenderuppslag för varje vecka under året 2024 samt extra sidor för anteckningar.

Artikelnr: 10623501175935766 Kategori:

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Forest Green är en elegant och funktionell veckoplanerare som kombinerar en kalender och anteckningsbok i ett. Den har en hård pärm i en djup skogsgrön färg som ger en professionell och stilren look. Kalendern är i A5-format, vilket gör den tillräckligt stor för att skriva detaljerade anteckningar men ändå kompakt nog för att enkelt kunna tas med i en väska eller ryggsäck.

Kalendern sträcker sig över hela året 2024 och varje veckouppslag är designat för att ge en överskådlig vy av veckans dagar på vänster sida, medan höger sida erbjuder linjerat papper för anteckningar och to-do-listor. Detta gör det enkelt att planera veckans aktiviteter samtidigt som man har utrymme för att skriva ned tankar, mötesanteckningar eller andra viktiga punkter.

Kalendern är tillverkad av högkvalitativt papper som är lämpligt för olika skrivverktyg, inklusive bläckpennor, utan att bläcket blöder igenom. Pappret är dessutom syrafritt, vilket bidrar till längre hållbarhet och bevarande av dina anteckningar.

Leuchtturm1917 är kända för sin uppmärksamhet på detaljer, och denna kalender är inget undantag. Den innehåller flera användbara funktioner som:

– En översikt över hela året 2024 i början av kalendern.
– Månadsöversikter före varje månadsstart för enklare långsiktig planering.
– Internationella helgdagar och månfaserna för varje vecka.
– Två sidmärkesband för att snabbt kunna hitta aktuell vecka eller anteckningssida.
– Elastisk stängningsrem som håller kalendern stängd och skyddad när den inte används.
– En expanderbar ficka i bakre pärmens insida för att förvara lösa papper och dokument.
– Sidnummer och innehållsförteckning för enkel organisering och referens.
– Klistermärken för märkning och arkivering av viktiga sidor och händelser.

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook är en idealisk följeslagare för professionella, studenter och alla som uppskattar att hålla sina dagar organiserade med stil och effektivitet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Notebook Hardcover A5 Forest Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *