Rea!

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Daily Planner Hardcover A6 Black

Beställ nu!

kr199.00

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en daglig planerare i A6-format med hårt omslag och svart färg. Den innehåller en sida för varje dag för detaljerad planering genom hela året 2024.

Artikelnr: 10623501423748806

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Daily Planner Hardcover A6 Black är en kompakt och hållbar dagbok i A6-format med ett elegant svart hårt omslag. Kalendern är designad för daglig användning under hela året 2024 och erbjuder en sida per dag för detaljerad planering och anteckningar. Varje sida är försedd med datum och veckodag, samt linjerad för att underlätta skrivandet och organiseringen av dagens uppgifter, möten och händelser.

Kalendern innehåller även användbara funktioner som en översikt över hela året 2024, internationella helgdagar, månadsöversikter före varje månad, och separata sidor för födelsedagar och årsplanering. Dessutom finns det extra sidor för anteckningar i slutet av kalendern, både linjerade och prickade, vilket gör den mångsidig för olika typer av anteckningar och skisser.

Leuchtturm1917 är kända för sin höga kvalitet och denna kalender är inget undantag. Den har syrafritt papper som är skonsamt för pennor och bläck, och en fast bokrygg som gör att kalendern ligger platt när den är öppen. Kalendern har även två märkband i olika färger för att snabbt kunna hitta aktuell dag eller viktiga sidor. En elastisk stängningsrem håller kalendern stängd när den inte används, och en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget ger utrymme för lösa papper och kvitton.

Kalenderns storlek och robusta design gör den idealisk för daglig användning, oavsett om den ligger på ett skrivbord eller bärs med i en väska. Med sin tidlösa stil och praktiska layout är Leuchtturm1917 Kalender 2024 Daily Planner Hardcover A6 Black en pålitlig följeslagare för alla som vill hålla ordning på sitt hektiska liv.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Daily Planner Hardcover A6 Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *