Rea!

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Daily Planner Hardcover A5 Rising Sun

Beställ nu!

kr239.00

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en daglig planerare i A5-storlek med hård pärm. Designen ”Rising Sun” pryder omslaget.

Artikelnr: 10623500095492446

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Daily Planner Hardcover A5 Rising Sun är en högkvalitativ dagbok och kalender designad för daglig användning under hela året 2024. Den har ett hårt omslag med en attraktiv ”Rising Sun” design, vilket ger den ett elegant och modernt utseende. Storleken på kalendern är A5, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, men ändå tillräckligt stor för att ge gott om skrivutrymme.

Produkten innehåller en sida för varje dag, vilket ger användaren möjlighet att detaljerat planera och organisera sina dagliga aktiviteter, möten och uppgifter. Varje dagsida har linjerad textyta, vilket underlättar ordnad och lättläst anteckning. Dessutom finns det ofta extra utrymme för noteringar och påminnelser.

Kalendern innehåller också användbara funktioner som en översikt över året, månadsöversikter, nationella helgdagar, och en projektplanerare. Det finns även sidor för adresser och telefonnummer samt en ficka i bakre omslaget för lösa papper och dokument.

Leuchtturm1917 är kända för sin höga kvalitet på papper, vilket är syrafritt och bläckvänligt, vilket minimerar risken för bläckgenomträngning och gör den lämplig för användning med olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor.

Kalendern är bunden med en trådbunden inbindning som gör att den ligger platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet. Den har även två märkband som gör det enkelt att hålla reda på aktuell dag och andra viktiga sidor. En elastisk stängningsrem håller kalendern stängd och skyddad när den inte används.

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Daily Planner är en idealisk följeslagare för alla som värdesätter organisation och stil i sin dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Daily Planner Hardcover A5 Rising Sun”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *