Rea!

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Daily Planner Hardcover A5 Forest Green

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr299.00.Det nuvarande priset är: kr239.00.

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en daglig planerare i A5-format med hårt omslag och i färgen skogsgrön. Den innehåller en sida per dag för detaljerad organisering och planering genom hela året 2024.

Artikelnr: 10623500432799618

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Daily Planner Hardcover A5 Forest Green är en högkvalitativ dagbok och kalender designad för daglig användning under hela året 2024. Den har en hård pärm i en elegant skoggrön färg som ger en professionell och stilren look. Formatet är A5, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, samtidigt som den erbjuder tillräckligt med skrivutrymme för dagliga anteckningar och planering.

Kalendern har en sida för varje dag, inklusive helgdagar och lördagar samt söndagar, vilket ger användaren gott om utrymme att skriva ner möten, uppgifter, och andra viktiga händelser. Varje sida är tydligt märkt med datum och veckodag, och det finns även utrymme för noteringar och påminnelser.

Kalendern innehåller också användbara funktioner som en översikt över året 2024, internationella helgdagar, månadsöversikter före varje månads början, och separata sidor för kontaktinformation och anteckningar. Dessutom finns det en ficka i bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument.

Pappret i Leuchtturm1917 Kalender är av hög kvalitet, syrafritt och bläckvänligt, vilket minimerar risken för genomblödning och gör det lämpligt för användning med olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor. Kalendern har även två märkband som gör det enkelt att hålla reda på aktuell dag och andra viktiga sidor.

Leuchtturm1917 är känt för sin noggrannhet i detaljer, och denna kalender är inget undantag. Den har en hållbar trådbunden bindning som gör att den ligger platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet. Dessutom har kalendern rundade hörn för att minska slitage och ge en längre livslängd.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Kalender 2024 Daily Planner Hardcover A5 Forest Green en praktisk och elegant planeringsverktyg för alla som värdesätter organisation och stil. Dess hållbara konstruktion och genomtänkta layout gör den till en idealisk följeslagare för arbete, skola eller personlig planering under året 2024.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Daily Planner Hardcover A5 Forest Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *