Rea!

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Daily Planner Hardcover A5 Black

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr299.00.Det nuvarande priset är: kr239.00.

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en daglig planerare i A5-format med hårt omslag och svart färg. Den innehåller en sida för varje dag för detaljerad planering genom hela året 2024.

Artikelnr: 10623500643178458

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Daily Planner Hardcover A5 Black är en högkvalitativ dagbok och kalender designad för daglig användning under hela året 2024. Den har en hård pärm i svart färg som ger en elegant och professionell look samt skyddar sidorna inuti. Storleken är A5, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, men ändå tillräckligt stor för att ge gott om skrivutrymme.

Kalendern har en sida för varje dag, inklusive helger, vilket ger användaren möjlighet att detaljerat planera och organisera sina dagliga aktiviteter. Varje dagsida innehåller linjerade områden för anteckningar och schemaläggning, samt tidsindelningar för de som vill strukturera sin dag timme för timme.

Produkten är tillverkad med Leuchtturm1917:s kända kvalitet, med syrafritt papper som är skonsamt för pennor och minimerar bläckgenomträngning. Papprets vikt är optimerad för att ge en lyxig känsla samtidigt som det är hållbart nog för daglig användning.

Kalendern innehåller också flera användbara funktioner som:

– Årsöversikt för 2024 och 2025
– Månadsöversikter i början av varje månad
– Internationella helgdagar
– Projektplaneringssidor
– Utökade anteckningssidor i slutet av kalendern
– Två sidmärkesband för att snabbt hitta aktuell dag eller viktiga sidor
– Elastisk stängningsrem som håller kalendern stängd när den inte används
– Expanderbar ficka på insidan av bakre pärm för att förvara lösa papper och dokument
– Etiketter för märkning och arkivering av kalendern efter årets slut

Leuchtturm1917:s engagemang för detaljer återspeglas även i den hållbara bindningen som säkerställer att kalendern kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet. Den svarta pärmens klassiska design gör den lämplig för alla sammanhang, från affärsmöten till personlig dagboksanteckning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Daily Planner Hardcover A5 Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *