,

Leuchtturm1917 Book Box Pacific Green

Beställ nu!

kr315.00

Leuchtturm1917 Book Box Pacific Green är en förvaringslösning som ser ut som en bok, designad för att smälta in i en bokhylla. Den är tillverkad i en distinkt pacificgrön färg och används för att organisera och dölja små föremål.

Artikelnr: 10623501914240272 Kategorier: ,

Leuchtturm1917 Book Box Pacific Green är en elegant och funktionell förvaringslösning designad för att skydda och organisera dina anteckningsböcker, dokument och andra viktiga papper. Denna produkt är en del av Leuchtturm1917:s välkända sortiment av högkvalitativa skrivartiklar och tillbehör.

Produkten är en stabil och hållbar låda tillverkad av högkvalitativt, hårt kartongmaterial med en slät yta. Den har en distinkt och attraktiv Pacific Green-färg som ger en lugnande och sofistikerad känsla till din arbetsplats eller ditt hem. Färgen är djup och mättad, vilket ger en känsla av lyx och kvalitet.

Lådans mått är anpassade för att rymma Leuchtturm1917:s standardstorlek på anteckningsböcker (A5), men den kan även användas för att förvara andra föremål i liknande storlek. Den interna utformningen är rymlig och ger gott om plats för flera anteckningsböcker eller papper, vilket gör den till en idealisk lösning för att hålla ordning på dina skrivprojekt och anteckningar.

Lockets design är genomtänkt med en magnetisk stängning som säkerställer att innehållet hålls säkert på plats. Detta gör det enkelt att öppna och stänga lådan, samtidigt som det ger en extra nivå av skydd för dina värdefulla dokument.

Ytan på lådan är slät och kan enkelt rengöras med en fuktig trasa, vilket gör underhållet enkelt och bekvämt. Den robusta konstruktionen säkerställer att lådan behåller sin form och skyddar innehållet även vid frekvent användning.

Leuchtturm1917 Book Box Pacific Green är inte bara praktisk utan också en stilfull inredningsdetalj som passar in i många olika miljöer, från det moderna kontoret till det klassiska hemmakontoret. Dess tidlösa design och kvalitativa utförande gör den till en uppskattad present för alla som värdesätter ordning och stil i sin personliga organisation.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Book Box Pacific Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *