,

Leuchtturm1917 Book Box Light Grey

Beställ nu!

kr315.00

Leuchtturm1917 Book Box Light Grey är en förvaringslösning som ser ut som en bok, designad för att smälta in i en bokhylla. Den är tillverkad i ljusgrått material och används för att dölja och organisera små föremål.

Artikelnr: 10623500146655542 Kategorier: ,

Leuchtturm1917 Book Box Light Grey är en elegant och funktionell förvaringslösning designad för att organisera och skydda dina anteckningsböcker, dokument och andra viktiga papper. Denna box är tillverkad av högkvalitativt, hållbart kartongmaterial och har en sofistikerad ljusgrå färg som ger en modern och stilren look.

Boxen har en storlek som är anpassad för att rymma Leuchtturm1917:s standardstorlek på anteckningsböcker (A5), men den kan även användas för att förvara andra föremål i liknande storlek. Den har en slät yta och är försedd med Leuchtturm1917:s diskreta logotyp präglad på locket, vilket ger en subtil och professionell touch.

Locket på boxen är avtagbart, vilket gör det enkelt att komma åt innehållet. Insidan av boxen är beklädd med ett mjukt pappersmaterial som skyddar dina föremål från repor och skador. Kanterna på boxen är förstärkta för att ge extra stabilitet och hållbarhet, vilket säkerställer att boxen behåller sin form även efter lång tids användning.

Leuchtturm1917 Book Box Light Grey är inte bara praktisk för förvaring, utan fungerar även som en stilfull inredningsdetalj som kan placeras på skrivbordet, i bokhyllan eller var som helst där du vill ha ordning och reda på dina tillhörigheter. Dess neutrala färg gör att den enkelt kan matchas med olika inredningsstilar.

Produkten är en del av Leuchtturm1917:s breda sortiment av kvalitetsprodukter för skrivande och organisering, och den speglar märkets engagemang för design, funktionalitet och kvalitet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Book Box Light Grey”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *