,

Leuchtturm1917 Book Box Black

Beställ nu!

kr315.00

Leuchtturm1917 Book Box Black är en förvaringslösning som ser ut som en bok, designad för att dölja och skydda värdesaker. Den är tillverkad av ett robust material och har en svart finish som liknar en klassisk Leuchtturm1917 anteckningsbok.

Artikelnr: 10623501426745422 Kategorier: ,

Leuchtturm1917 Book Box Black är en elegant och funktionell förvaringslösning designad för att organisera och skydda dina anteckningsböcker, dokument och andra viktiga papper. Denna box är tillverkad av högkvalitativt, robust kartongmaterial med en slät, svart yta som ger en professionell och stilren look.

Boxen har en storlek som är anpassad för att rymma Leuchtturm1917:s standardstorlek på anteckningsböcker (A5), men den kan även användas för att förvara andra föremål i liknande storlek. Den inre delen av boxen är klädd med ett mjukt papper som skyddar innehållet från repor och skador.

Locket på Leuchtturm1917 Book Box Black är försedd med en diskret magnetstängning som håller boxen säkert stängd och skyddar innehållet från damm och smuts. Magnetstängningen bidrar även till boxens eleganta utseende och gör det enkelt att öppna och stänga boxen utan att behöva hantera klämmor eller knappar.

Designen är minimalistisk och tidlös, vilket gör att boxen passar in i de flesta miljöer, från kontoret till hemmet. Den kan användas för att organisera skrivbordsutrymmet, arkivera viktiga dokument eller som en snygg presentförpackning för en Leuchtturm1917-anteckningsbok.

Måtten på boxen är noggrant uttänkta för att ge en perfekt passform för innehållet, samtidigt som den är kompakt nog för att enkelt kunna placeras i bokhyllor eller på skrivbord. Leuchtturm1917 Book Box Black är inte bara en praktisk förvaringslösning utan också en estetisk tillgång som kompletterar varumärkets övriga sortiment av kvalitetsprodukter för skrivande och organisering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Book Box Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *