, ,

Lamy T 53 Crystal Ink Ruby

Beställ nu!

kr149.00

Lamy T 53 Crystal Ink Ruby är en högkvalitativ bläckserie från Lamy med en rubinröd färg. Bläcket är designat för att ge en exceptionell skrivupplevelse med klar och intensiv färg.

Artikelnr: 10623501990131637 Kategorier: , ,

Lamy T 53 Crystal Ink Ruby är en högkvalitativ bläckserie från det välkända tyska skrivinstrumentföretaget Lamy, som är känt för sin moderna design och pålitliga skrivverktyg. Denna specifika bläcksort är en del av Lamys Crystal Ink-kollektion, som kännetecknas av dess levande färger och högkvalitativa pigment.

Ruby är en djup och rik röd nyans som påminner om en ädelstenens glans. Bläcket har en utmärkt färgmättnad som ger en stark och tydlig linje vid skrivning, vilket gör det till ett populärt val för dem som vill lägga till en personlig och distinkt touch till sin handskrift.

Bläcket kommer i en elegant glasflaska som innehåller 30 ml bläck. Flaskan har en bred öppning som underlättar påfyllning av bläck i olika typer av reservoarpennor, inklusive de med större nibbar. Designen på flaskan är inte bara praktisk utan också estetiskt tilltalande, vilket gör den till en fin detalj på skrivbordet.

Lamy T 53 Crystal Ink Ruby är vattenbaserat och har en något längre torktid än vissa andra bläcksorter, vilket gör det möjligt att uppnå en mer mättad färg. Det är dock viktigt att notera att bläcket inte är vattentåligt, vilket innebär att det kan lösas upp om det kommer i kontakt med vätska efter torkning.

Bläcket är kompatibelt med de flesta reservoarpennor, och Lamy rekommenderar att man använder det med deras egna pennor för bästa resultat. Lamy T 53 Crystal Ink Ruby är idealiskt för dem som uppskattar kvalitet och design i sitt skrivmaterial och som söker ett bläck som kan ge deras skrift en extra dimension av elegans och stil.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lamy T 53 Crystal Ink Ruby”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *