, ,

Lamy T 53 Crystal Ink Peridot

Beställ nu!

kr149.00

Lamy T 53 Crystal Ink Peridot är en högkvalitativ bläck från Lamy som ger en intensiv och klar grön färg. Den kommer i en elegant glasflaska och är perfekt för alla som uppskattar konsten att skriva för hand.

Artikelnr: 10623500554945770 Kategorier: , ,

Lamy T 53 Crystal Ink Peridot är en högkvalitativ bläck från det välkända varumärket Lamy. Detta bläck är speciellt framtaget för att ge en exceptionell skrivupplevelse. Bläcket har en rik peridotgrön färg, vilket ger en distinkt och levande färgton på papperet.

Bläcket kommer i en elegant och robust glasflaska med en volym på 30 ml. Flaskan har en innovativ design med en bred botten för att förhindra spill och en smal hals för enkel påfyllning av din penna. Den är också prydd med en snygg etikett som visar bläckets färg och Lamy-logotypen.

Lamy T 53 Crystal Ink Peridot är tillverkat i Tyskland och följer Lamys stränga kvalitetskontroller, vilket garanterar dess hållbarhet och pålitlighet. Detta bläck är perfekt för alla typer av pennor, men det är särskilt utformat för att fungera optimalt med Lamy-pennor.

Bläcket har en snabb torkningstid för att förhindra kladd och smetning, vilket gör det till ett utmärkt val för både vardagligt skrivande och konstnärliga ändamål. Dessutom är bläcket vattenbaserat, vilket gör det säkert att använda och lätt att rengöra.

Sammanfattningsvis är Lamy T 53 Crystal Ink Peridot ett lyxigt, pålitligt och högpresterande bläck som ger en överlägsen skrivupplevelse. Dess unika peridotgröna färg och eleganta förpackning gör det till ett utmärkt tillägg till varje skrivbord eller pennsamling.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lamy T 53 Crystal Ink Peridot”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *