, ,

Lamy T 53 Crystal Ink Beryl

Beställ nu!

kr149.00

Lamy T 53 Crystal Ink Beryl är en högkvalitativ bläckserie från Lamy med kristallinspirerade färger. Beryl är en specifik nyans i serien som erbjuder en distinkt och levande grön färg.

Artikelnr: 10623501461818834 Kategorier: , ,

Lamy T 53 Crystal Ink Beryl är en högkvalitativ bläckserie från det tyska varumärket Lamy, kända för sina skrivinstrument och tillbehör. Denna specifika bläcksort är en del av Lamys Crystal Ink-kollektion, som kännetecknas av dess levande färger och högkvalitativa pigment.

Beryl är en distinkt nyans av grönt som påminner om den ädelsten med samma namn. Det är en djup och mättad färg som erbjuder utmärkt läsbarhet och en rik färgupplevelse. Bläcket har en lätt glans när det torkar, vilket ger en elegant finish på papperet.

Bläcket kommer i en stilren och genomtänkt designad glasflaska som innehåller 30 ml bläck. Flaskan är inte bara praktisk utan också estetiskt tilltalande, vilket gör den till en fin detalj på skrivbordet. Den breda öppningen på flaskan underlättar påfyllning av bläck i pennan, även för pennor med större bläckkonverterare eller bläckreservoarer.

Lamy T 53 Crystal Ink Beryl är vattenbaserat och har en icke-korrosiv formula, vilket gör det säkert att använda i de flesta reservoarpennor. Bläcket flyter jämnt och konsekvent från pennan, vilket ger en smidig skrivupplevelse utan att orsaka klumpar eller ojämn bläckfördelning.

Denna produkt är idealisk för skriventusiaster som uppskattar kvalitet och design, och som vill lägga till en personlig touch till sin skrift med en unik bläckfärg. Lamy T 53 Crystal Ink Beryl är också ett utmärkt val för dem som samlar på bläck eller som söker en speciell gåva till en vän som har passion för fina skrivinstrument.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lamy T 53 Crystal Ink Beryl”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *