, ,

Lamy T 53 Crystal Ink Benitoite

Beställ nu!

kr149.00

Lamy T 53 Crystal Ink Benitoite är en högkvalitativ bläckserie från Lamy med en distinkt, djupblå färg. Bläcket är designat för att ge en exceptionell skrivupplevelse och är kompatibelt med Lamy’s egna reservoarpennor.

Artikelnr: 10623501396017982 Kategorier: , ,

Lamy T 53 Crystal Ink Benitoite är en högkvalitativ bläckserie från det välkända tyska skrivinstrumentmärket Lamy, kända för sin design och funktionalitet. Benitoite är en av färgerna i Crystal Ink-kollektionen, som är inspirerad av ädelstenar och erbjuder en rad levande och djupa färger.

Benitoite-färgen är en djup och intensiv blå nyans som påminner om den sällsynta ädelstenen benitoit, vilken är känd för sin unika blå färg. Bläcket har en lätt genomskinlighet som ger en vacker lyster och djup när det appliceras på papper. Detta gör det till ett populärt val för dem som vill lägga till en personlig och distinkt touch till sin handskrift eller konstnärliga verk.

Bläcket är vattenbaserat och har en speciell formula som säkerställer en jämn flödesegenskap, vilket gör det lämpligt för en mängd olika skrivinstrument, inklusive Lamy’s egna reservoarpennor. Den höga kvaliteten på bläcket innebär att det torkar snabbt och minimerar risken för kladd och genomblödning på papperet.

Lamy T 53 Crystal Ink Benitoite kommer i en elegant glasflaska om 30 ml, vilket inte bara gör det till en praktisk bläckkälla utan också till en attraktiv skrivbordsaccessoar. Flaskan har en bred öppning som underlättar påfyllning av pennor, och dess design är både funktionell och estetiskt tilltalande.

Sammanfattningsvis är Lamy T 53 Crystal Ink Benitoite ett premiumbläck som kombinerar en unik färg med hög prestanda och är designat för att tillfredsställa både vardagliga skrivbehov och kraven från skriventusiaster och konstnärer som söker kvalitet och stil i sitt skrivmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lamy T 53 Crystal Ink Benitoite”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *