, ,

Lamy T 53 Crystal Ink Azurite

Beställ nu!

kr149.00

Lamy T 53 Crystal Ink Azurite är en högkvalitativ bläckserie från Lamy med en djupblå färgton som påminner om ädelstenen azurit. Bläcket är vattenbaserat och designat för att ge en exceptionell skrivupplevelse med Lamy’s reservoarpennor.

Artikelnr: 10623500720065631 Kategorier: , ,

Lamy T53 Crystal Ink Azurite är en högkvalitativ bläckserie från det välkända tyska skrivinstrumentföretaget Lamy, som är känt för sin design och funktionalitet. Azurite är en av flera färger i Crystal Ink-kollektionen, som kännetecknas av dess klara och djupa färgnyanser inspirerade av ädelstenar.

Bläcket kommer i en elegant och genomtänkt designad glasflaska som innehåller 30 ml bläck. Flaskan har en bred öppning som underlättar påfyllning av bläck till pennor, och dess form är både praktisk och estetiskt tilltalande. Bläcket är vattenbaserat och har en intensiv och mättad blå färg som påminner om den halvädelsten den är uppkallad efter, azuriten.

Lamy T53 Crystal Ink Azurite är utformat för att ge en exceptionell skrivupplevelse och är kompatibelt med de flesta reservoarpennor. Bläcket har en utmärkt flödesegenskap som säkerställer en jämn och kontinuerlig skrift. Det torkar relativt snabbt på papper och har en tendens att visa en viss variation i färgintensitet beroende på papperstyp och pennans våthet, vilket kan ge en attraktiv och personlig touch till skrivandet.

Dessutom är Lamy T53 Crystal Ink Azurite bläck formulerat för att vara säkert för användning i reservoarpennor, vilket innebär att det inte ska orsaka igensättning eller skada på pennans matarsystem när det används enligt rekommendationerna.

Sammanfattningsvis är Lamy T53 Crystal Ink Azurite ett premiumbläck som erbjuder en kombination av estetik, prestanda och kvalitet, vilket gör det till ett utmärkt val för pennentusiaster och de som uppskattar fina skrivmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lamy T 53 Crystal Ink Azurite”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *