Lamy Safari Rollerball Pink Cliff

Beställ nu!

kr185.00

Lamy Safari Rollerball Pink Cliff är en rollerballpenna med en distinkt rosa färg känd som ”Pink Cliff”. Pennan är del av Lamy Safari-serien, som är populär för sin ergonomiska design och pålitliga skrivprestanda.

Artikelnr: 10623502098151648

Lamy Safari Rollerball Pink Cliff är en högkvalitativ rollerballpenna som kombinerar funktionell design med en lekfull och modern estetik. Pennan är en del av Lamy Safari-serien, som är känd för sin robusta och ergonomiska konstruktion, och är särskilt framtagen för att ge en bekväm och smidig skrivupplevelse.

Produkten har en distinkt rosa färg som kallas Pink Cliff, vilket ger den en unik och iögonfallande look. Pennkroppen är tillverkad av slitstark ABS-plast, vilket gör den både lätt och hållbar, och den har en matt yta som ger ett bra grepp och en behaglig känsla vid användning.

Pennans design inkluderar en karakteristisk fjädrande metallklämma som är både praktisk och stilfull. Klämman gör det enkelt att fästa pennan vid en anteckningsbok, ficka eller pärm. Den ikoniska trekantiga greppzonen är utformad för att främja en korrekt skrivställning och minska trötthet under långa skrivpass.

Lamy Safari Rollerball Pink Cliff använder en rollerballrefill som ger en jämn och konsekvent bläckflöde. Bläcket är vattenbaserat och ger en skrivkänsla som liknar den hos en bläckpenna, men med bekvämligheten av en kulspetspenna. Refillerna finns i olika färger och skrivbredder, vilket gör det möjligt för användaren att anpassa pennan efter sina personliga preferenser.

Pennan har en avtagbar huv som skyddar spetsen när den inte används och kan placeras på pennans bakända under skrivning för att balansera pennan och ge ytterligare komfort.

Lamy Safari Rollerball Pink Cliff är en idealisk penna för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar högkvalitativ skrivutrustning. Dess lekfulla färg och pålitliga funktion gör den till en populär gåva och ett utmärkt tillägg till varje skrivbordsuppsättning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lamy Safari Rollerball Pink Cliff”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *