Rea!

Lamy Notebook Soft Cover A6 White

Beställ nu!

kr128.00

Lamy Notebook Soft Cover A6 White är en anteckningsbok i A6-format med ett mjukt vitt omslag. Den är designad för att vara bärbar och användarvänlig för skrivning och anteckningar.

Artikelnr: 10623501970465294 Kategori:

Lamy Notebook Soft Cover A6 White är en kompakt och stilren anteckningsbok som är idealisk för daglig användning. Med sina mått på A6-storlek (105 x 148 mm) är den lätt att bära med sig i en ficka eller väska. Anteckningsboken har ett mjukt omslag i en elegant vit färg som ger en minimalistisk och modern känsla.

Omslaget är tillverkat av ett högkvalitativt, mjukt material som är behagligt att röra vid och tåligt nog att stå emot slitage från dagligt bruk. Den vita ytan är ren och kan även fungera som en diskret bakgrund för personlig anpassning, som att fästa klistermärken eller skriva på.

Inuti boken finns 192 sidor av 90 g/m² papper som är syrafritt och bläckvänligt, vilket minimerar risken för genomblödning och gör det möjligt att skriva med olika pennor, inklusive bläckpennor. Sidorna är linjerade, vilket hjälper till att hålla skriften jämn och organiserad. Linjeringen är diskret för att inte störa skrivprocessen men tillräckligt tydlig för att vara en effektiv guide.

Lamy Notebook Soft Cover A6 White har även flera funktionella egenskaper som förbättrar användarupplevelsen. Den innehåller en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används. Dessutom finns det en inbyggd bokmärkesremsa som gör det enkelt att hitta rätt sida snabbt. På insidan av omslaget finns en praktisk ficka för lösa anteckningar eller visitkort.

Designen är i linje med Lamys kända estetik för skrivinstrument, vilket gör denna anteckningsbok till ett utmärkt komplement till en Lamy-penna. Den är perfekt för studenter, yrkesverksamma eller alla som uppskattar enkelhet och funktionalitet i sin skrivutrustning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lamy Notebook Soft Cover A6 White”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *