Lamy Notebook Soft Cover A5 Umbra

Beställ nu!

kr210.00

Lamy Notebook Soft Cover A5 Umbra är en anteckningsbok i A5-format med ett mjukt omslag i färgen umbra. Den innehåller linjerade sidor och är designad för skrivkomfort och bärbarhet.

Artikelnr: 10623500481948001 Kategori:

Lamy Notebook Soft Cover A5 Umbra är en elegant och funktionell anteckningsbok designad för daglig användning. Den har en mjuk pärm i en diskret umbra (mörkbrun) färg som ger en professionell och stilren look. Anteckningsboken är i A5-format, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta.

Produkten har högkvalitativt, syrafritt papper med en vikt på 90 g/m², vilket säkerställer att bläck inte blöder igenom sidorna och ger en smidig skrivupplevelse. Pappret är linjerat, vilket hjälper användaren att hålla sin skrift ordnad och lättläst. Anteckningsboken innehåller 192 sidor, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, idéer och skisser.

Lamy Notebook Soft Cover A5 Umbra är utrustad med flera funktioner som ökar dess användbarhet. Den har en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används. Dessutom finns det en praktisk bokmärkesband som gör det enkelt att hitta tillbaka till den senast använda sidan. På insidan av den bakre omslaget finns en expanderbar ficka där man kan förvara lösa papper och dokument.

Designen är minimalistisk och bär Lamy-märkets karaktäristiska stil. Logotypen är diskret präglad på omslaget, vilket tillför en subtil branding. Anteckningsboken är också utformad för att ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.

Lamy Notebook Soft Cover A5 Umbra är en idealisk följeslagare för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar kvalitet och design i sin skrivutrustning. Dess hållbara konstruktion och tidlösa design gör den till en långvarig investering för personlig eller professionell användning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lamy Notebook Soft Cover A5 Umbra”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *