Lamy Notebook Soft Cover A5 Pink

Beställ nu!

kr210.00

Lamy Notebook Soft Cover A5 Pink är en anteckningsbok i A5-format med ett mjukt rosa omslag. Den innehåller linjerade sidor och är designad för skrivkomfort och bärbarhet.

Artikelnr: 10623502015940671 Kategori:

Lamy Notebook Soft Cover A5 Pink är en elegant och funktionell anteckningsbok som kombinerar Lamy’s kända design och kvalitet. Den här modellen har ett mjukt omslag i en iögonfallande rosa färg som ger en modern och stilfull look. Anteckningsboken är i A5-format, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta.

Produkten har följande egenskaper och detaljer:

– Mått: A5-storlek (cirka 148 x 210 mm), vilket är en idealisk storlek för både personliga anteckningar och professionellt bruk.
– Omslag: Mjukt omslag i högkvalitativt, rosa konstläder som är både hållbart och behagligt att röra vid.
– Bindning: Trådbunden för att ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.
– Sidantal: Innehåller vanligtvis mellan 192 och 200 sidor.
– Papperskvalitet: Sidorna är tillverkade av premium papper med en vikt på 90 g/m², vilket minimerar bläckgenomträngning och ger en slät skrivyta.
– Layout: Anteckningsboken finns ofta med linjerade, rutade eller blanka sidor för att passa olika användares behov.
– Extra funktioner: Kan inkludera bokmärkesband för att enkelt hitta senaste använda sidan, en elastisk stängningsrem för att hålla anteckningsboken stängd när den inte används, och en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och dokument.
– Märkning: Lamy-logotypen är diskret präglad på omslaget, vilket ger en subtil branding och en känsla av kvalitet.
– Miljövänlighet: Lamy är känt för sitt engagemang för hållbarhet, och deras anteckningsböcker är ofta tillverkade med miljövänliga material och processer.

Lamy Notebook Soft Cover A5 Pink är en perfekt följeslagare för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar design och funktionalitet i sin skrivvardag. Den är också en utmärkt present till någon som värdesätter kvalitet och stil i sina skrivmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lamy Notebook Soft Cover A5 Pink”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *