Lamy Notebook Soft Cover A5 Blue

Beställ nu!

kr210.00

Lamy Notebook Soft Cover A5 Blue är en anteckningsbok i A5-format med ett mjukt omslag i blått. Den innehåller linjerade sidor och är designad för skrivkomfort och bärbarhet.

Artikelnr: 10623500197599824 Kategori:

Lamy Notebook Soft Cover A5 Blue är en elegant och funktionell anteckningsbok som kombinerar Lamy’s minimalistiska design med praktisk användbarhet. Den här anteckningsboken i A5-format (cirka 148 x 210 mm) har ett mjukt omslag i en distinkt blå nyans som ger en lugnande och professionell känsla.

Omslaget är tillverkat av ett högkvalitativt, mjukt syntetmaterial som är behagligt att röra vid och samtidigt tåligt nog att stå emot vardagligt slitage. Den flexibla designen gör att boken enkelt kan förvaras i en väska eller ryggsäck utan att ta upp för mycket plats eller bli skadad.

Inuti innehåller Lamy Notebook Soft Cover A5 Blue 192 sidor av 90 grams elfenbensfärgat papper, vilket ger en premium känsla och minskar genomblödning och genomskinlighet när man skriver. Pappret är linjerat, vilket hjälper till att hålla skriften jämn och organiserad, och varje sida har en diskret Lamy-logotyp i foten som en subtil påminnelse om varumärkets kvalitet.

Anteckningsboken har också flera funktionella egenskaper som förbättrar användarupplevelsen. Den innehåller en pennhållare som säkerställer att din Lamy-penna eller annan skrivredskap alltid är nära till hands. Dessutom finns det en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används, samt ett bokmärkesband som gör det enkelt att hitta tillbaka till den senaste sidan.

För de som behöver organisera sina anteckningar ytterligare, erbjuder Lamy Notebook Soft Cover A5 Blue en expanderbar innerficka på baksidan där man kan förvara lösa papper och dokument. Sidorna är också försedda med en marginal för datum eller sidnummer, vilket underlättar arkivering och referens.

Sammanfattningsvis är Lamy Notebook Soft Cover A5 Blue en högkvalitativ, stilren och praktisk anteckningsbok som passar perfekt för professionella, studenter och alla som uppskattar fina skrivvaror. Dess hållbara konstruktion och genomtänkta designelement gör den till en pålitlig följeslagare för alla dina anteckningsbehov.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lamy Notebook Soft Cover A5 Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *