Lamy Notebook Hardcover Plain A5 Black

Beställ nu!

kr220.00

Lamy Notebook Hardcover Plain A5 Black är en anteckningsbok i A5-format med ett hårt svart omslag. Den har blanka sidor utan linjer eller rutnät.

Artikelnr: 10623500985028535

Lamy Notebook Hardcover Plain A5 Black är en elegant och funktionell anteckningsbok som är idealisk för både professionellt och personligt bruk. Den har en hård pärm klädd i svart med en slät yta som ger en sofistikerad och minimalistisk look. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den lätt att bära med sig samtidigt som den erbjuder tillräckligt med utrymme för anteckningar, skisser och idéer.

Anteckningsboken innehåller 192 sidor av högkvalitativt, syrafritt papper med en vikt på 90 g/m², vilket säkerställer att bläck inte blöder igenom och att sidorna behåller sin styrka över tid. Sidorna är olinjerade, vilket ger användaren full frihet att skriva, rita eller skissa utan begränsningar. Den släta ytan på pappret är behaglig att skriva på och är kompatibel med en mängd olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor och blyertspennor.

Designen av Lamy Notebook Hardcover Plain A5 Black inkluderar flera funktionella detaljer som bidrar till användarvänligheten. Den har en elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används. Dessutom finns det ett märkband som gör det enkelt att hitta den senaste använda sidan. En inbyggd ficka på insidan av bakre pärmen ger praktisk förvaring för lösa papper och anteckningar.

Lamy Notebook är också utrustad med en pennhållare, vilket innebär att du alltid kan ha din favoritpenna nära till hands. Den diskreta logotypen på framsidan och den högkvalitativa finishen reflekterar Lamy’s rykte för utmärkt tysk design och hantverk.

Denna anteckningsbok är en del av Lamy’s sortiment av skrivtillbehör och är designad för att komplettera deras pennor och andra produkter. Den är perfekt för yrkesverksamma, studenter, konstnärer och alla som uppskattar enkelhet och funktionalitet i sin skrivupplevelse.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lamy Notebook Hardcover Plain A5 Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *