Rea!

Lamy Notebook Hardcover A6 Oceanblue

Beställ nu!

kr95.00

Lamy Notebook Hardcover A6 Oceanblue är en anteckningsbok i storlek A6 med ett hårt omslag i färgen oceanblå. Den har högkvalitativt papper och är designad för att passa bra ihop med Lamy-pennor.

Artikelnr: 10623500875884996 Kategori:

Lamy Notebook Hardcover A6 Oceanblue är en elegant och funktionell anteckningsbok som kombinerar Lamy’s kända design och kvalitet. Den här modellen har en hård pärm i en djup oceanblå färg som ger en känsla av lugn och professionalism. Storleken A6 (105 x 148 mm) gör den till en perfekt följeslagare för anteckningar på språng, lätt att bära i en ficka eller väska.

Anteckningsboken innehåller högkvalitativt, syrafritt 90 g/m² papper som är skonsamt för pennor och ger en smidig skrivupplevelse. Pappret är lämpligt för både bläckpennor och blyertspennor, och dess släta yta minimerar blödning och genomslag. Med 192 sidor linjerat papper finns det gott om utrymme för anteckningar, listor, skisser och idéer.

Designen av Lamy Notebook A6 inkluderar flera funktionella detaljer som en pennhållare som säkerställer att din penna alltid är nära till hands. Dessutom finns det en elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används, samt ett bokmärkesband som gör det enkelt att hitta den senaste använda sidan.

På insidan av den bakre omslaget finns en expanderbar ficka för att förvara lösa papper och dokument. Anteckningsboken har också en snygg, matchande sytråd som ger extra hållbarhet och en touch av elegans.

Lamy Notebook Hardcover A6 Oceanblue är en perfekt kombination av stil och funktionalitet, idealisk för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar kvalitet och design i deras skrivmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lamy Notebook Hardcover A6 Oceanblue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *