Rea!

Lamy Notebook Hardcover A6 Black

Beställ nu!

kr95.00

Lamy Notebook Hardcover A6 Black är en anteckningsbok i A6-format med ett hårt svart omslag. Den är designad för att vara hållbar och användarvänlig, ofta med linjerade eller blanka sidor för anteckningar.

Artikelnr: 10623501957217607 Kategori:

Lamy Notebook Hardcover A6 Black är en elegant och funktionell anteckningsbok designad för daglig användning. Den har en hård pärm klädd i svart med en slät yta som ger ett professionellt och stilrent utseende. Anteckningsboken är i A6-format, vilket gör den kompakt och lätt att bära med sig i en väska eller ficka.

Anteckningsboken innehåller högkvalitativt, syrafritt papper som är skonsamt för pennor och minimerar bläckblödning, vilket gör den idealisk för både skrivning och teckning. Papprets vikt är vanligtvis omkring 80-90 gsm, vilket är tillräckligt tjockt för att förhindra att bläck tränger igenom till andra sidan.

Med 192 sidor (96 blad) erbjuder Lamy Notebook gott om utrymme för anteckningar, listor, skisser och andra personliga reflektioner. Sidorna är linjerade, vilket hjälper till att hålla skriften jämn och organiserad. En del modeller kan även ha prickade eller rutade sidor för olika användningsområden.

En av de distinkta egenskaperna hos Lamy Notebook är dess designade elastiska stängningsband som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används. Det finns också ett märkband som gör det enkelt att hitta den senaste använda sidan.

För ytterligare funktionalitet kan anteckningsboken ha en inbyggd ficka på insidan av bakre pärmen för att förvara lösa papper och dokument. Vissa modeller kan även inkludera en pennhållare, vilket är praktiskt för att alltid ha en penna till hands.

Lamy Notebook Hardcover A6 Black är en del av Lamy’s sortiment av högkvalitativa skrivprodukter och är ofta vald av professionella, studenter och alla som uppskattar en kombination av minimalistisk design och praktisk användbarhet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lamy Notebook Hardcover A6 Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *