Rea!

Lamy Notebook Hardcover A6 Black purple

Beställ nu!

kr95.00

Lamy Notebook Hardcover A6 Black Purple är en anteckningsbok i A6-format med ett hårt omslag i svart och lila färg. Den är designad för att vara hållbar och praktisk för dagliga anteckningar.

Artikelnr: 10623500227472195 Kategori:

Lamy Notebook Hardcover A6 Black Purple är en elegant och funktionell anteckningsbok som kombinerar Lamy’s kända design och kvalitet. Den här modellen har ett hårt omslag klätt i en distinkt svartlila färg som ger en modern och stilfull look. Anteckningsboken är i A6-format, vilket gör den kompakt och lätt att bära med sig överallt.

Omslaget är tillverkat av ett robust material som skyddar sidorna inuti och tål dagligt slitage. Den har en slät yta som är behaglig att röra vid och ger ett premiumintryck. Dessutom är den utrustad med en elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken stängd och säker när den inte används.

Inuti boken finns 192 sidor av högkvalitativt, syrafritt 90 g/m² papper som är skonsamt för ögonen och lämpar sig väl för både bläckpennor och blyertspennor. Pappret har en lätt krämfärg som bidrar till en behaglig skrivupplevelse. Sidorna är linjerade, vilket hjälper till att hålla skriften jämn och organiserad.

Lamy Notebook A6 har även flera smarta funktioner som en inbyggd bokmärkesband för att snabbt hitta rätt sida, samt en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa anteckningar och dokument. Dessutom finns det en pennhållare så att du alltid har din Lamy-penna nära till hands.

Denna anteckningsbok är perfekt för professionellt bruk, studier eller personlig journaling och är en idealisk följeslagare för den som uppskattar design och funktionalitet i vardagen.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lamy Notebook Hardcover A6 Black purple”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *