Rea!

Lamy Notebook Hardcover A5 Turmaline

Beställ nu!

kr165.00

Artikelnr: 10623501496265451 Kategori:

Lamy Notebook Hardcover A5 Turmaline är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionell design med en estetiskt tilltalande turkos färg, inspirerad av ädelstenen turmalin. Anteckningsboken är i A5-format, vilket gör den till en idealisk storlek för daglig användning, både för professionella syften och personliga anteckningar.

Omslaget på Lamy Notebook Hardcover A5 Turmaline är tillverkat av ett hårt och robust material som skyddar sidorna inuti och ger en stabil skrivyta. Den turkosfärgade ytan är slät och har en subtil glans som ger en känsla av kvalitet och elegans. Lamy-logotypen är diskret präglad på omslaget, vilket tillför en touch av varumärkets identitet.

Inuti boken finns 192 sidor av 90 grams papper, vilket är tjockare än standardpapper och därmed lämpat för olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor, utan att bläcket blöder igenom. Sidorna är linjerade, vilket hjälper användaren att hålla sin skrift ordnad och lättläst. Dessutom har varje sida en diskret marginal längs kanten, vilket är praktiskt för anteckningar och kommentarer.

Lamy Notebook Hardcover A5 Turmaline har flera funktionella egenskaper som förbättrar användarupplevelsen. Den innehåller en pennhållare som säkerställer att du alltid har en penna nära till hands. Boken har även två märkband i olika färger, vilket gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor eller avsnitt. En elastisk stängningsrem håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används, och en inbyggd ficka på insidan av bakre omslaget ger utrymme för lösa papper och dokument.

Anteckningsboken är också utrustad med en öppningsmekanism som tillåter den att ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet och gör det bekvämare att läsa innehållet.

Sammanfattningsvis är Lamy Notebook Hardcover A5 Turmaline en välutformad och praktisk anteckningsbok som passar för alla som uppskattar kvalitet och stil i sitt skrivmaterial. Dess hållbara konstruktion och genomtänkta detaljer gör den till en pålitlig följeslagare för arbete, studier eller personliga projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lamy Notebook Hardcover A5 Turmaline”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *