Rea!

Lamy Notebook Hardcover A5 Oceanblue

Beställ nu!

kr154.00

Lamy Notebook Hardcover A5 Oceanblue är en anteckningsbok i storlek A5 med ett hårt omslag i en oceanblå färg. Den innehåller linjerade sidor och är designad för skrivkomfort och hållbarhet.

Artikelnr: 10623501489239410 Kategori:

Lamy Notebook Hardcover A5 Oceanblue är en elegant och funktionell anteckningsbok som kombinerar högkvalitativ design med praktisk användbarhet. Den här anteckningsboken har en hård pärm i en djup oceanblå färg som ger en känsla av lugn och professionalism. Pärmens yta är slät och kan tåla dagligt slitage, vilket gör den till en pålitlig följeslagare för alla typer av anteckningar, oavsett om det är i arbete, skola eller för personliga reflektioner.

Anteckningsboken är i A5-format, vilket motsvarar måtten 148 x 210 mm, en idealisk storlek för att bära med sig utan att vara för stor eller för liten. Den innehåller 192 sidor av 90 grams elfenbensfärgat papper, vilket ger en premium känsla och minskar genomblödning och genomskinlighet när man skriver med bläckpennor. Papprets kvalitet säkerställer också att det är behagligt att skriva på och att bläcket torkar snabbt.

Sidorna är linjerade, vilket hjälper användaren att hålla sin skrift organiserad och lättläst. Dessutom har varje sida en diskret Lamy-logotyp i foten, vilket tillför en subtil branding till designen. Anteckningsboken har även en praktisk elastisk stängningsrem som håller boken stängd när den inte används och skyddar sidorna från att bli skrynkliga eller skadade.

För ytterligare funktionalitet är Lamy Notebook Hardcover A5 Oceanblue utrustad med en pennhållare som passar de flesta pennor, vilket gör det enkelt att alltid ha en penna till hands. Boken har också ett bokmärkesband som gör det enkelt att hitta tillbaka till den senaste använda sidan, samt en expanderbar innerficka på baksidan av pärmens insida för att förvara lösa anteckningar, visitkort eller andra små papper.

Sammanfattningsvis är Lamy Notebook Hardcover A5 Oceanblue en högkvalitativ, stilren och praktisk anteckningsbok som är perfekt för den som uppskattar god design och funktionalitet i sin vardag.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lamy Notebook Hardcover A5 Oceanblue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *