Lamy Notebook Hardcover A5 Black

Beställ nu!

kr220.00

Lamy Notebook Hardcover A5 Black är en anteckningsbok i A5-format med ett hårt omslag. Den har en elegant svart design och är ofta försedd med högkvalitativt papper som passar bra för skrivning med bläckpennor.

Artikelnr: 10623500734221242 Kategori:

Lamy Notebook Hardcover A5 Black är en elegant och funktionell anteckningsbok designad för både professionellt och personligt bruk. Den har en hård pärm klädd i svart med en slät yta som ger en sofistikerad look och en hållbar konstruktion som skyddar sidorna inuti. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, men ändå tillräckligt stor för bekväm skrivning och anteckningar.

Anteckningsboken innehåller 192 sidor av högkvalitativt, syrafritt 90 g/m² papper som är skonsamt för pennor och minimerar bläckgenomträngning. Sidorna är linjerade för att underlätta ordnad och läslig text, och varje sida har en diskret Lamy-logotyp i foten som en subtil påminnelse om märkets kvalitet och design.

En av de unika egenskaperna hos Lamy Notebook Hardcover A5 Black är dess två bokmärkesband, vilket gör det enkelt att hålla reda på olika avsnitt eller viktiga sidor. Dessutom har anteckningsboken en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används och skyddar sidorna från att bli skrynkliga eller skadade.

På insidan av den bakre omslaget finns en praktisk expanderbar ficka för att förvara lösa papper, visitkort eller andra små föremål. Anteckningsboken har också en pennhållare, vilket innebär att du alltid har en penna till hands när du behöver skriva något.

Lamy Notebook Hardcover A5 Black är en del av Lamys bredare sortiment av skrivprodukter, kända för sin tyska kvalitet och design. Denna anteckningsbok är idealisk för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar en kombination av stil och funktion i deras skrivmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lamy Notebook Hardcover A5 Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *