Lamy Lx Rosegold Reservoar Set Medium

Beställ nu!

kr725.00

Lamy Lx Rosegold Reservoar Set Medium är en reservoarpenna i Lamy Lx-serien med en elegant roseguld-finish. Pennan har en medium spets och levereras med matchande tillbehör.

Artikelnr: 10623500320711491 Kategori:

Lamy Lx Rosegold Reservoar Set Medium är en exklusiv och elegant reservoarpenna som kombinerar modern design med en känsla av lyx. Pennan har en kropp och lock tillverkat av lättviktig aluminium med en iögonfallande roseguld-finish, vilket ger den en unik och sofistikerad utstrålning.

Pennans greppsektion är designad för att erbjuda optimal komfort och kontroll när du skriver, och den är tillverkad av genomskinlig plast som kompletterar den övergripande estetiken. Den har en mediumstor spets som är perfekt för daglig skrivning och är tillverkad av slitstarkt rostfritt stål med en PVD-beläggning i roseguld för att matcha pennans kropp.

Lamy Lx Rosegold levereras med en blå Lamy T10 bläckpatron för omedelbar användning, men den är också kompatibel med Lamy Z28 konverter, vilket gör det möjligt för användaren att fylla på pennan med bläck från en flaska. Detta ger en mer miljövänlig och personlig skrivupplevelse.

Setet inkluderar även ett matchande pennfodral i roseguld, vilket skyddar pennan när den inte används och gör den till en perfekt present för alla som uppskattar fina skrivinstrument. Lamy Lx Rosegold Reservoar Set Medium är en del av Lamy’s Lx-serie (Luxe) och riktar sig till de som söker en kombination av funktionell design och en touch av lyx i sitt skrivande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lamy Lx Rosegold Reservoar Set Medium”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *