, , , ,

Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack midnight blue

Beställ nu!

kr48.00

Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack midnight blue är ett paket med sex bläckpatroner avsedda för användning i reservoarpennor. Bläckpatronerna har färgen midnattsblå.

Artikelnr: 10623502106409545 Kategorier: , , , ,

Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack i färgen midnight blue är ett set av sex stycken bläckpatroner avsedda för användning i reservoarpennor. Dessa patroner är kompatibla med de flesta pennor som accepterar standard internationella korta patroner.

Varje patron är fylld med Herbins högkvalitativa bläck i en djup och mättad midnattsblå nyans, vilket ger en elegant och distinkt skrift. Bläcket är vattenbaserat och har en neutral pH-nivå, vilket gör det säkert för de flesta reservoarpennor och skonsamt mot papperet.

Herbin, som är känt för sin långa historia och expertis inom bläcktillverkning sedan 1670, tillverkar sina bläckpatroner i Frankrike och är berömda för sina rika och varaktiga färger. Deras bläck är också populära för sin goda flödesegenskaper och för att de torkar relativt snabbt på papperet, vilket minimerar risken för kladd.

Förpackningen är enkel och funktionell, och gör det lätt att förvara och transportera patronerna utan risk för läckage. Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack i midnight blue är ett utmärkt val för den som uppskattar kvalitetsbläck för daglig användning eller för mer formella skrivtillfällen.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack midnight blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *