, , , ,

Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 57 indian orange

Beställ nu!

kr48.00

Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 57 indian orange är ett paket med sex bläckpatroner för reservoarpennor. Bläckfärgen är ”indian orange”, en levande orange nyans.

Artikelnr: 10623501839850483 Kategorier: , , , ,

Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 57 Indian Orange är ett paket med sex bläckpatroner avsedda för användning i reservoarpennor. Dessa patroner är tillverkade av det anrika franska företaget J. Herbin, som är känt för sin högkvalitativa skrivmaterial sedan 1670. Indian Orange är en levande och djup orange nyans som ger en varm och livlig färg till din skrift.

Varje patron är standardstorlek, vilket innebär att de är kompatibla med de flesta reservoarpennor som accepterar standard internationella patroner. Patronerna är enkla att använda; man tar bara bort den tomma patronen från pennan och sätter in en ny, vilket gör bläckbytet snabbt och rent.

Bläcket i Herbin Reservoarpatron Standard 57 Indian Orange är vattenbaserat och har en icke-permanent formula, vilket gör det möjligt att tvätta bort från de flesta textilier och är lättare att rengöra från pennan än permanent bläck. Detta gör dem till ett utmärkt val för dagligt bruk, oavsett om det är för personlig korrespondens, konstnärliga ändamål eller i professionella sammanhang.

Förpackningen är enkel och elegant, med en genomskinlig plastlåda som visar de vackert färgade patronerna inuti, vilket gör det enkelt att se när det är dags att köpa påfyllning. Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 57 Indian Orange är en utmärkt produkt för alla som uppskattar kvalitetsbläck och vill lägga till en touch av färg till sitt skrivande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 57 indian orange”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *