, , , ,

Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 48 moondust purple

Beställ nu!

kr48.00

Herbin Reservoarpatron Standard är ett 6-pack bläckpatroner i färgen 48 moondust purple. De är avsedda för användning i reservoarpennor.

Artikelnr: 10623500917179502 Kategorier: , , , ,

Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 48 moondust purple är ett set med sex stycken bläckpatroner avsedda för användning i reservoarpennor. Dessa patroner är fyllda med Herbins högkvalitativa bläck i färgen ”moondust purple”, en djup och rik lila nyans som ger en distinkt och elegant skrift.

Varje patron är tillverkad av genomskinlig plast, vilket gör det enkelt att se hur mycket bläck som återstår. Patronerna är av standardstorlek, vilket innebär att de är kompatibla med de flesta reservoarpennor på marknaden som accepterar standard internationella patroner.

Bläcket i Herbin Reservoarpatron Standard är vattenbaserat och har en flytande konsistens som säkerställer en jämn och smidig skrivupplevelse. Det är också pH-neutralt och icke-toxiskt, vilket gör det säkert för dagligt bruk.

Herbin, som är känt för sin långa tradition av bläcktillverkning sedan 1670, är en respekterad tillverkare i skrivvärlden, och deras bläck är uppskattade för sin kvalitet och färgspektrum. ”Moondust purple” är en del av en bred palett av färger som erbjuds av Herbin, vilket ger användaren möjlighet att personifiera sin skrift och uttrycka sin stil.

Förpackningen är enkel och funktionell, designad för att skydda patronerna under transport och förvara dem på ett organiserat sätt. Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 48 moondust purple är ett utmärkt val för den som söker ett pålitligt och vackert bläck för sin reservoarpenna.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 48 moondust purple”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *