, , , ,

Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 29 garnet red

Beställ nu!

kr48.00

Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 29 garnet red är ett paket med sex bläckpatroner av märket Herbin. Bläckpatronerna har färgen ”garnet red”, vilket är en granatröd nyans.

Artikelnr: 10623501423987239 Kategorier: , , , ,

Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 29 Garnet Red är ett paket med sex stycken bläckpatroner avsedda för användning i reservoarpennor. Dessa patroner är fyllda med Herbins högkvalitativa bläck i färgen Garnet Red, som är en djup och rik nyans av rött. Bläcket är vattenbaserat och har en neutral pH-nivå, vilket gör det säkert för de flesta reservoarpennor.

Patronerna är av standardstorlek, vilket innebär att de passar i de flesta pennor som accepterar internationella standardpatroner. De är enkla att använda; man tar bara bort den tomma patronen från pennan och sätter i en ny. Detta gör dem till ett praktiskt val för personer som föredrar bekvämligheten med patroner framför att fylla på bläck från en flaska.

Herbin är känt för sin långa historia och tradition av att tillverka bläck och vaxprodukter av hög kvalitet, och företaget har funnits sedan 1670. Deras bläck är populära bland konstnärer, kalligrafer och skriventusiaster världen över på grund av dess kvalitet och färgspektrum.

Produkten levereras i en enkel och elegant förpackning, vilket också gör den till en fin present för den som uppskattar skrivkonst eller kalligrafi. Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 29 Garnet Red är ett utmärkt val för den som söker ett pålitligt och vackert bläck för sin reservoarpenna.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 29 garnet red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *